En sista sak om 2012

En liten kortis bara så här i de sista minuterna av året. En väldigt angenäm snabb sak med två bilder. Som jag tidigare utelämnat. Kanske kanske årets höjdpunkt.

Fotbolls-EM i Ukraina 2012

Ukraina

Och så kör vi 2013 tycker jag. Eftersom förra årets löften gick så jädrans bra…

”Next up – 2012, året då jag sätter pers på Göteborgsvarvet, spikar och genomför en bra resa och fortsätter temat med att testa nya saker! Nu kör vi!”

…och uppfylldes med god marginal med både resor som ovan och Londonpers på Varvet, nya saker som Lidingöloppetfjälltur och så vidare och så vidare så ger jag det ännu en chans. Dessutom, varför köra löften där man ska sluta med saker? Betydligt roligare att göra saker istället.

Next up – 2013, året då jag sätter pers på Göteborgsvarvet, spikar och genomför en bra resa och fortsätter med temat att testa nya saker. Nu kör vi!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.