I bokform det har kommit

Jag skrev det för ett tag sedan. Att boken var på väg. Nu är den klar.

Beställning: söndag 22:30.
Trycks: troligtvis under måndagen.
Skeppas: från Paris: 15:55 på tisdagen.
Leverans: 14:30 i Trollhättan.

DHL visar hur man levererar paket, Photobox visar hur man levererar kvalitet på sina fotoprodukter (dock ett väldigt tråkigt GUI på webbtjänsten) och jag visar väldigt läckra fotografier från en hög med olika platser (från fjäll, kust, stad, natur, djur och uteliv). Behöver du nya bilder att hänga upp på väggen hemma? Låna boken och bli inspirerad.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.