London genom Instragrams filter

Tåg. Flyg. London Eye. Frukost. Engelsk pub med öl och TV-match. Tower Bridge. Trafalgar Square. Vi. London. Oxford Street. England. Jag. Kaffe. Resa. Hem.

I icke kronologisk ordning. The Instagram way. På ett ungefär. Den största fördelen med att iPhone-fota är helt klart möjligheterna att dela materialet. Där. Då. Nu. Direkt. Med alla. Med några få. Med hela världen. Med mig själv. Som en dagbok genom ett sikte och ett knapptryck. Smidigt. Jag gillar det som fan.

Nu vill jag boka nästa resa. Vart är vi på väg?

Föregående inläggLondon, baby
Nästa inläggKnastrandet, minusgraderna, isskrapan
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.