Vid sidan om

Ända sedan London-resan har min kropp befunnit sig i ett tillstånd av icke helt hälsotillstånd. Det började med lock för ena örat och snörvel. En febertopp en fredagkväll som var borta dagen därpå följdes upp av envis hosta, mer snörvel och rent allmänt värdelöst tillstånd av förkylning. Där har jag varit. Fram tills söndags vad det verkar. Då tog jag med mig kroppen som med egna ögon fick uppleva det som jag saknat så in i helvete det senaste.

Träning. Se fotbollen. Inte röra. Det verkar ha fungerat. Jag känner mig bättre redan idag. Bara grejen att kaffesugen nästan helt kommit tillbaka, det är ett solklart sundhetstecken. Nu får den ett par-tre veckor på sig ytterligare att känna ordentligt sug eftersom det här var det sista passet jag kunde vara med på innan juluppehållet. Rätt åt den. Kroppen alltså. Men jag kommer att vara laddad i januari, det kan den ju fethaja. Ska underhålla mig själv med lite träning under julledigheten också. Inget löp och ingen fotboll men väl lite vikter och tyngder i en källare.

Rätt åt den. Kroppen alltså.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.