Det kändes som att det var igår som vi under julhelgen satt och pratade om den stundande helgen vecka 7 och inledningen av vecka 8 2013. Så. Plötsligt ramlar helgen in, väskorna packas och skidorna stuvas in i bilen för den numera sedvanliga deluxe-helgen i Härjedalen. Ett par-tre dagar i gott sällskap, Siris första besök, bra skidåkning och kvällar fyllda med öl, god mat, brädspel och skitsnack. Underbart.

2013 har ju varit lite märkligt så här långt. Det här var årets två första skiddagar, när jag vanligtvis brukar ha petat in i alla fall tre-fyra innan jag bilar söderut på en lördagseftermiddag. Ändå har det hänt så sejtans mycket att jag inte för min värld har kunnat göra så mycket för att få åka något så här långt. Det ska dock bli ändring på det. Hoppas jag. Vill jag. Önskar jag.

Det blev också ett litet roadtripavsked, en epok som går i graven. Många tusen långa mil har det blivit i och med 9-3:an men det är snart slut på det. Jag har älskat Saab. Jag älskar Saab. Jag har älskat mina två bilar. OG på sitt sätt och SportSedanen på ett annat sätt. Men nya tider kommer. Spännande blir det!

Måndagens fräckaste: att åka tidtagningsbanan i Funäsdalen på 13:37 sekunder. Respekt och elite!

Snart mars. Nya äventyr. Nu kör vi!

 

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här