Att lyssna på sorlet där nere

Som jag nämnde i det förra inlägget. Vackert, fult, förtjusande och charmigt. Milano. Italien. I sitt esse. När man kan sitta på taket till doumon, njuta av vårsolen, höra stadssorlet på gatorna nedanför och blicka ut över en därifrån ändlös stad och bankkvarterens skyskrapor en bit bort.

Galleria Vittorio Emanuele II
Galleria Vittorio Emanuele II

Duomo di Milano
Duomo di Milano

Giardini Pubblici Indro Montanelli
Giardini Pubblici Indro Montanelli

Från Duomo di Milano
Från Duomo di Milano

Från Duomo di Milano
Från Duomo di Milano

Från Duomo di Milano
Från Duomo di Milano

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.