Det flammade till över stan

Veckan var visst inte slut. Skyarna över Jämtland hade lite mer att bjuda på en söndagskväll i mitten på mars 2013. Det var bara att rigga stativ, kamera låta den rulla. Mäktigt, även dessa förhållandevis små norrsken och det var verkligen ett tag sedan jag kunde avnjuta ett från första parkett. Det kan komma fler i veckan så håll utkik!

Klicka på bilden för större format.
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.