Ett par minus och vårvinterkänslor

Det var en sådan där dag. När molnen var bortskrämda. När termometern på morgonen visade -18°C på Frösön. När den inte steg till mer än -12°C i Åre by när vi anlände vid halvtio-tiden. När halsvärmaren åkte på. När köerna var minimala. När pisterna kändes orörda. När vi med solen i ögonen susade ner för Åreskutan. När timmarna gick och temperaturen steg till att närma sig vår-vinter-känslorna. Magi. Jämtland har inträtt i sin kanske bästa period på hela året. Det var en sådan där dag. Välkommen!

Dryden i Åre
Åreskutan
Skidåkning i Åre och Snasahögarna i horisonten
Skidåkning i Åre
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.