Från det ena till det andra, tredje och femte

Från tvådagarsjobb i Stockholm till en galen förkylning, vidare till inbillat tillfrisknande för att återigen landa i soffan med kräkkänslor, kallsvettningar och fosterställning med orimliga mängder blåbärssoppa, Ibumetin och avslagen Coke. Däremellan besök av far, lite långfärdsskridskor, hängande över toasitsen utan framgång och ett par heldagar i soffan. Den senaste veckan har onekligen blandat och gett en hel del. Men. Det går mot ljusare tider nu. Kaffesuget börjar återfinna sig för första gången på en vecka och den dåliga humorn hittar små kryphål och bjuder på både det ena och det andra.

Sundhetstecken kallas det. I väntan på att återgå till jobbet så minns jag ett av guldmomenten från helgen. Medvind. På Medvinden.

Föregående inläggDet flammade till över stan
Nästa inläggThey said April…
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.