Instaweek i drydiansk tappning

Veckan i Instragram-format. Kaffe i nostalgisk mugg jag vann. Elitmusik. Kyla. Tomten i väskan som trasslar mina sladdar. Träning. Skidor. Och söndagshäng framför SVT2HD. En rätt behaglig vecka. En rätt skön avslutning på den också.

Brålanda-muggen

Elitmusik

Kylan

Trassel

Träning

Mot Åre

Åre

Åre

Afrika på SVT2HD

Jag sedan ett tag valt att göra Instagram låst och igenbommat av olika skäl. Vid akuta behov – skicka en förfrågan från appen.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.