They said April…

…och som vanligt bjöd Östersund och Jämtland på aprilväder. Som jag sagt så många gånger. Här uppe existerar inte våren. Har aldrig gjort. Kommer eventuellt kanske aldrig att göra, såvida inte sossarna kommer till makten vill säga, eftersom de “inte vill ha vinter i välfärden“.

Från, eh, vi kan väl säga att det är Wikipedia. Typ.

Vår.
Årstid vars existens upphör vid Värmlands norra gräns. Framkallar årligen ett antal synnerligen besvärliga ångestladdade veckor under april och maj. Märks främst på dalslänningar i exil som av någon anledning deporterat sig själva till Norrland. Nämnda personer med tydlig symptom bör behandlas aktsamt, människor i direkt närhet bör undvika meningsformuleringar som ‘Nu är det vår!” och andra klämkäcka utlägg om årstiden då detta framkallar allergiska utslag, andnöd och svåra förnekande barnförbjudna verbala utlägg.

Ångestdämpande medel finns endast på fjälltopp under klarblå himmel eller i en roadtripande bil i södergående körfält.

Frågor på det?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.