Tillbaka i svettpärlornas förlovade land

Däckad i nästan tre veckor av mars och början av april. Men, det gäller att se möjligheterna och chansen till återhämtning. Det var väl ungefär vad det blev också. Mindre än en månad kvar  nu. Göteborgsvarvet hägrar och senaste veckan har det köttats så svettet runnit längs tinningen och flåset fått jobba hårt. Och så tänkt jag att det ska få fortsätta.

Ett skönt fotbolls- och fyspass i tisdags och sedan första ordentliga intervallpasset i torsdags där GPS-klockan styrde och ställde mig enligt min exakta tanke (det blir så enkelt när man på Garmins träningssajt kan göra egna pass och trådlöst skicka till klockan). Två kilometers uppvärmning följdes av kilometersträckor med tempo varvat med lätt jogg i halvkilometern. I totalt 16km. Det kanske inte var så konstigt att jag var sliten på träningsmatchen i fredags. Jösses, ben och kropp. Segt som sirap. Veckan avslutades med 90 friska minuters fotboll. Jobbet på vingen lämnar inga lungor oberörda. Det måste ha blivit en mil i intervallform även under matchen. Eller något sånt.

Vila var det. Två dygn, ungefär. Sedan är det på’t igen. Fys och intervallpass fortsätter i veckan. Det är snart maj. Det är snart dags. Det börjar kännas roligt. Sub 100. Det borde gå.

Föregående inläggRätt ut i gatan
Nästa inläggTwenty! 20! Tjugo!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.