Twenty! 20! Tjugo!

Den satt som en smäck, ligatiteln. Som. En. Smäck. Det finns så mycket att glädjas åt i stunder som dessa, i synnerhet i stunder som denna. Titeln, nummer 20, är säkrad. Såren från förra året är i princip läkta och pokalen kan lyftas. Den känslan. De känslorna. Helt jävla fantastiskt. Rubbat! Skönt! Underbart! Been there, done that. Old Trafford i maj 2011 kommer aldrig att glömmas. Nu är det dags igen. Må så vara att det är i soffläge.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.