Inte ett öga torrt när 19 blev 20

Det var längesedan ögonen tårades som idag. Intåget. Matchen (stundtals när spelet var bedrövligt…). Målen. Slutsignalen. Och talet. Avslutningstalet. Då det plötsligt blev på riktigt. Att det är över nu. Titel nummer 20 är bärgad, trofén är hemma efter att den senast lyftes på Old Trafford 2011 och medaljerna återigen utdelade till det lag vi älskar och det lag som mosade allt motstånd i 2012/13. Mellansäsongerna brukar vara tråkiga, framförallt icke-mästerskaps-åren. Den här kommer inte bli något undantag men också kanske den mest spännande på väldigt många år. I höst står en ny manager på Old Trafford. Det har aldrig hänt så länge jag följt dem.

Det är nu det börjar. Nu kör vi mot #21!

#thankyoursiralex är nog det minsta man kan säga.

Föregående inläggDet där med att vila sig i form
Nästa inläggVårens stora fail
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.