Hela Tyskland landade i knät

Och då blir man glad, för då vet man att det vankas fotboll i Tyskland och München i höst. Grattis till mig! Det ska bli en förbaskat rolig upplevelse att dra iväg på!

I övrigt då, veckan som gått. Jag gillar ju egentligen inte redogörelser av den här typen men jag trotsar det med argumentet att det blir mer som en bilddagbok och inte renodlat om vad jag åt, när jag sket, vilka jag pratat med eller hur många grader varmt det varit var och varannan dag. Så. I inte helt kronologisk ordning. Varsågoda.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.