Det där med kondition då? Färskvara? Joråsåatte. Från toppad toppform till otränat vrak. Typ. Okej, allt flås var ju inte borta men det är inte många kilometer jag rört på mig sedan knät fick för sig att haverera för sex veckor sedan. Cyklande och knäövningar, som det blivit en del av, är sällan kul i rehabsyfte. Precis som övrig rehab med andra ord så därför var det ju en smärre befrielse att kuta upp på Frösöberget idag och testa mig fram. I hällande sommarregn. Fantastiskt. Men kroppen undrade så klart vad fan jag höll på med och rusade upp i tvåhundra slag för en stund innan den fick grepp på omständigheterna och kom ner i mer beskedliga nivåer.

Jag tog det rätt piano ändå och körde lite löpteknikövningar, som basic spark i röven, under längre sträckor. Och uppvärmt och mjuk så fungerade även vänstersläggan bra, vilket givetvis är ett stort plustecken. Det går åt rätt håll. Eventuellt kanske jag kan spela fotboll igen framåt höstsäsongen om jag sköter min träning rätt.

Under tiden och i väntan på att få sparka på bollen – löpning. Kraftprovet i Trollhättan står på schemat. Då kör vi!

Pulsen

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här