FIFA13 i stereo

Vi kom fram till att vi var ett gäng som var FIFA-sugna och trots att jag hade en bedrövlig onsdagskväll mot Erik så blev det FIFA-night i Skärgår’n när torsdagen blev kväll. Axel, Göran, Robert och Erik kom på besök och Mr Sistnämnde hade dessutom en extra TV och en extra PS3:a med sig i släptåg. Då blir det som det blir. Muppigt. Geekigt. Nördigt. Roligt. Trots att jag mestadels förlorade.

Jag hatar att förlora.

Jag skrattade åt eländet.

Jag bjöd in dem igen.

Inte helt logiskt. Men det ska det inte vara alla gånger heller. En skön julikväll med välkomstlapp på lägenhetsdörren, öppen balkongdörr, några öl och dual PS3:or. Det satt som en smäck.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.