Flash, thunder, byxbyte

Det drog in ett mastodontoväder över Frösön och Östersund tidigare idag och det drog verkligen rakt över oss. Eftersom åskväder hör till det mer sällsynta slaget här uppe så var det bara att packa ihop lämpliga prylar och rulla iväg. Tillslut satt jag där i bagageutrymmet, hopkurad och med kameran på stativet bredvid mig. När blixten drar ner ett par hundra meter bort och det brakar och smäller öronbedövande så känner man sig rätt liten. Men det är mäktigt som få andra saker.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.