Prylnostalgi i ett dussintal avsnitt

Häromdagen landade jag i en tråd på Slashat som avhandlade vad folk har haft för mobiltelefoner genom åren. Jag ville inte vara sämre utan började snart att gräva i både minne och fotoarkiv för att få klarhet i vilka prylar som passerat min ägo genom åren. Det är några stycken och en trevlig detalj som jag har mig själv att tacka för är att jag har produktfotograferat de flesta prylar jag köpt privat, lånat eller lagt vantarna på via jobb. Det gör ju också att jag rätt snart väcker en del prylnostalgi till liv när jag bläddrar i det digra digitala fotoarkivet som sträcker sig elva-tolv år bakåt i tiden.

Där föddes också den kanske något geekiga idén – att blicka tillbaka, sammanfatta och minnas några av alla de prylarna jag haft.

Sagt och gjort, så får det bli och inte mindre än tolv avsnitt blir det utspridda på den närmaste framtiden. Jag har valt att, med ett undantag, hålla mig till portabla saker och där de idag inte längre används av mig personligen. Med andra ord, ett dussin sköna lirare från 2002 till 2012.

Publicerade avsnitt:

Förresten. As we speak about it. Pryl och geek. Vad passar bättre än att inleda med Dryden anno 1994?

Dryden

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.