Footgolf i Uddevalla – årets 18-hålstävling

Som vanligt får man väl nästan säga. Fotbollsgolfmatchen börjar bli en årligen förekommande händelse i semestertider och när vi skriver 2013 råder det inga annorlunda omständigheter. Precis som det varit 2012, 2011, 2010 och 2006 och så vidare. Synd bara att just årets runda skulle bli den sämsta någonsin med alldeles för många slag och placering fem av sex deltagare. Det var inte riktigt vad jag kalkylerat med. Alls. Jag flydde golfbanan och trösthandlade ett kamerastativ medan tårarna rann ner för kinden (nåja…).

Det är ju puttningen som suger. Utslag från tee fungerar utmärkt och bra längd och okej precision. Men puttningen. Ack ve. För att inte tala om avslutningen där man ska prickaskjuta in bollen i alldeles för små hål. Att jag inte får in bolluslingen på tio försök där är faktiskt inte något annat än pinsamt.

Å andra sidan. Nu har jag lite att jobba med inför nästa års runda. 2014. Då är det mitt år.

Föregående inläggJag klär i rött
Nästa inläggI negationernas näste
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.