Så kors(band)ades vägarna igen

Jag tränade idag. Fotboll. På en skön, välklippt plan. Doftandes gräs. Det var första gången jag tränade fotboll på riktigt, på riktigt gräs, sedan oktober förra året (passet för några veckor sedan då jag bara körde uppvärmning räknar jag inte och konstgräs under försäsongen i all ära men det är inte riktigt gräs). Det var… så jävligt skönt. Mera! Ge mig mera!

Men. Det är skynda långsamt som gäller. Att själv styra rörelser utan press från någon annan fungerar. Och det är när det här händer som man upptäcker hur jävla rolig den där sporten är. Att sparka på en boll. Fascinerande.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.