Egentligen skiter vi i nya iPads

Idag är det Apple-event igen och det var ju faktiskt inte så länge sedan det begav sig senast när iPhone 5s och c presenterades. Det ryktas om att det är nya iPads på gång, både den stora och den lilla modellen. Det ryktas även om skarp version och spikat releasedatum för OSX Mavericks. Ryktet skvallrar också om nya Macbook Pro:s, ja till och med Apple TV får sig en släng av ryktesbördan att bära på sitt lilla skal.

Men egentligen skiter världen i iPads, Macbooks, Mavericks och annat trams. Det vi… eller snarare jag, suktar och dreglar efter är inget av det. Vi… jag vill ha en uppdaterad Mac mini. Hur svårt ska det vara?

Så. Ge oss… mig nu en uppdaterad Mac mini med nya Haswell-processorerna, lite wifi-uppdateringar och kanske någon ytlig facelift som egentligen inte behövs.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.