Gör en laglig u-sväng

”Kolla Dreamlinerns coola sväng!”

Jag fick det i ett SMS på lördagens förmiddag och eftersom jag satt perfekt till i fönstret var det bara att följa kondensstrimman och hur dess linjer efter några minuter tog sig formen av en ”laglig u-sväng”, som bil-GPS:erna säger. Alldeles ovanför mitt huvud, 40000 fot upp, framgår också dess karaktäristiska Norwegian-röda nos och färden fortsätter i exakt likadan riktning som varifrån de kom (Arlanda).

Tillägg: Flightradar24 meddelar via Twitter.

Test flight of Norwegian Dreamliner EI-LNB grounded since 10 days.

Föregående inläggLekmannen och X1:an
Nästa inläggNorrskenet, här och nu
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.