När stan blev Höstersund

Det kan ha varit förra året, året innan det och även året och åren innan dessa år. Men jag vet inte riktigt, jag kan inte minnas senast det var en sådan lång och utdragen process från det att löven började skifta färg tills det att de faktiskt låg på marken med sina gyllene färger och nyanser. Nu har jag förvisso förlängt hösten på ett sätt, genom Helagshelgen och Bydalstrippen, men även i Östersund har det varit färgsprakande och vackert osedvanligt länge. Jag kan ha fel men hur som helst, jag älskar alla nyanser av höst på alla möjliga sätt och konstellationer.

En liten hyllning således i dess ära. Höstersund, från sin bästa sida.

…och så kom då snön tillslut, en kall men klar och till och med solstrålande morgon.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.