Norrskenet, här och nu

Jag var precis på väg att slockna för dagen när jag en snabb sväng kastar blicken ut mot natthimlen och upptäcker… norrrsken! Tre minuter senare står jag med kamerautrustningen ute i höstblåsten i full färd att föreviga det. Det blev kanske inte jordens fototekniskt mest fulländade session men fortfarande en skön upplevelse att just få… tja, uppleva. Någon gång ska jag vara på fjället och höra knastrandet och se det rakt ovanför huvudet. Kanske rentav utan kamera. Bara jag. Det. Där. Då.

Norrsken över Frösön

Föregående inläggGör en laglig u-sväng
Nästa inläggNär stan blev Höstersund
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.