Världen i BMW:s ögon

München är ju inte bara fotboll, öl, Olympiaparken, Englischen Garten, öl, fotboll och Hauptbahnhof (typ) utan även självfallet BMW. Och BMW gör inget direkt för att dölja sin närvaro i stan heller för den delen och väldigt lättillgängligt i direkt anslutning till OS-parken så ligger både det fyrcylindriga huvudkontoret och även utställningshallen BMW Welt. Vi ärade den både exteriört och interiört übersnygga hallen med ett besök och blev nog lite köpsugna båda två. Ni med det goda minnet kommer ju dessutom ihåg provkörningshelgen för ett tag sedan som det bildbloggades om. Jag måste bara köpa en aningens större plånbok först.

BMW Welt

BMW Welt

BMW Welt

BMW Welt

BMW Welt

BMW Welt

BMW Welt

Autobahn.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.