Vad vore en München-resa utan fotboll? Ingen riktig resa. Så klart. Och själva syftet med hela helgen var ju faktiskt att MyPlanetSports skulle skicka iväg oss från Kastrup med tre nätter på Tryp München och matchbiljetter till mötet mot Hertha BSC. Så blev det och jag höjde dessutom målsnittet per livetillställning som jag får för mig att dra iväg på, drygt tre baljor per match (och enbart hemmavinster)! Bundesliga är ju dessutom rätt liga att åka iväg på om man vill se mål, den här säsongen har det blivit endast en mållös match (19 oktober, W.Bremen-Freiburg) och fram till dags dato ligger ligan ungefär på samma snitt som mig själv, drygt tre mål per match.

FC BAYERN MÜNCHEN – HERTHA BSC
0-1 A. Ramos (4.)
1-1 M. Mandzukic (29.)
2-1 M. Mandzukic (51.)
3-1 M. Götze (54.)
3-2 Ä. Ben-Hatira (58)

MatchrapportMatchbilderMatchsammandragAllianz i Lego.

Jag kan även passa på att slå ett slag för just MyPlanetSports, det är andra rundan jag är iväg med dem och allt har fungerat prima!

Allianz Arena

Allianz Arena

Allianz Arena

Allianz Arena

Allianz Arena

1 KOMMENTAR

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här