Det är lätt att bli nattsuddare

Semesterdagar. Julledighet. God mat. Och sömn först när man faktiskt bara vill. Inga måsten. Det är då det blir så lätt att ramla in i nattsudderiets förtrollade värld. När telefonen inte piper med nya meddelanden eller samtal. När man gör precis vad man vill med tiden. En film man redan sett hundrafyra gånger. Twitterflödet man egentligen tröttnat på för dagen men som man ändå aldrig blir ointressant. Slösurf. Eller mitt-i-natten-sessioner med kamera, stativ och långa slutartider. Så blev det igår ikväll. Och nattsudderiet fortsätter i säkert en vecka till.

Minst.

E45 TrollhättanBakom kulisserna. Foto: R.Rydén

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.