I ett yrväder ramlade det ner

Det blev, efter Ivars framfart i veckan, tillslut både minusgrader och snöfall efter att det sistnämnda i ett ymnigt flöde ramlat ner över oss under lördagen. Vi vet ju dessutom alla att det blir lite trevligare, mer decembergenuint, mer gemytligt och betydligt ljusare i en annars mörk månad när snön ligger på marken. December och snö är synonymt, i alla fall i den här delen av landet. Nu hoppas jag bara att även de södra delarna av landet Sverige låter sig inspireras av det här och levererar en snöfylld julvecka när jag ärar området med min närvaro.

Tills dess njuter jag av det här.

Frösö båthamnFrösöbron

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.