Instayear by Dryden

Jag hänger på Instagram. Ibland dagligen. Ibland inte alls. Ibland mer än dagligen. Ibland är kontot låst för allmänheten, ibland inte. Man kan tycka vad man vill om kamera i mobilen, dess kvalitet och att man sprider dem på webbtjänster (vilket iofs är en sanning med modifikation i mitt fall) men det råder inget snack om att det blir som jag tänker, nämligen en dagbok. Bilddagbok. Det är så jag använder den. Och jag tänker fortsätta med det för det är ett grymt bra sätt att minnas och plocka fram vid behov.

Kontentan är hur som helst att det 2013 har blivit en hel drös med bilder uppladdade till fototjänsten. Jag knöcklade ihop ett axplock och lät Flipagram koka ihop en film av det. Så. Varsågoda (för nu fungerar även ljudet också /d.). Det här var mitt Instagram-år. Bland en hel del annat.

[vimeo http://vimeo.com/83186949]

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.