Jag tror det pratas

Som bekant hade vi de lite nyckelproblem på Berners när bilen var inne på service för några veckor sedan. Ta i trä, det har aldrig återupprepats. Och det hade aldrig hänt tidigare heller, ja förutom när jag var überstressad och glömde lägga i P-läget på DSG:n då. Så, i veckan då. När vi faktiskt hade nyckelproblem och blev tvungna att koda om eländet (som inte har något alls att göra med att nyckeln fastnade i låset) så blev vi igenkända där i glaskomplexet strax utanför city.

Det var ju vi. Vi med nyckeln som de inte fick ur tändningslåset. Vid ett tillfälle. Som de ringde om och började undra om de i princip skulle riva ut hela bilen direkt eller omedelbart. Nåväl, kanske inte så allvarligt. Men. Skönast? När det visade sig att även kvinnan bakom disken ifrågasatt P-läget inför verkstadsteknikerna, trots hennes egna ifrågasättande attityd mot mig när jag själv påpekade det i telefonen. Lätt värt en mental high-five. Med mig själv.

Hon frågade som sagt hur det gått. Kort och konkret svar; min teori om P-läger står sig stark. Hennes egen nya attityd gjorde inte min egen teori mindre svag, snarare tvärtom. Teorin övergick nästan i övertygelse. Men, jag ska sluta älta det nu när jag ändå vet att jag fick rätt i slutändan. Det fungerar och det är huvudsaken. Och uppenbarligen är det ett samtalsämne för lunchrummet. Undrar om de läst mitt tidigare inlägg

Dock lite cred till Berners den här gången som skötte service och återkoppling enligt vad man kan förvänta sig. Sådant tycker jag om. Förbannat väldigt mycket.

Föregående inlägg
Nästa inlägg

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.