Låt oss skriva 2014

De sista timmarna tickar obönhörligen vidare mot vägs ände av det år vi under 365 dagar kallat för 2013. Ett på många sätt väldigt bra år, ett på väldigt många sätt bra år, ett år som inneburit det mesta av det jag tänkte när det tog sin början och ett år som bringat många oplanerade saker också för den delen. Mycket fotboll, väldigt många fler resor än planerat och väldigt bra resor de som blivit planerade och genomförda. Plus massor av träning, mycket kärlek, umgänge och nya upptäckter. Sådant som jag gillar. Och sådant som jag vill ha mer av.

Nu blir det en fin utmaning att göra 2014 till något liknande och snäppet bättre. Vi öppnar starkt med en spännande januarimånad. Men först ska vi avsluta 2013 och fira in 2014.

Gott nytt år!

Happy New Year 2014!

Föregående inläggInstayear by Dryden
Nästa inläggBlankis och exponeringstider
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.