Tjugo mellandagsfakta om Dryden

Tjugo ”you didn’t know that shit, did you?” om bloggförfattaren trendar lite här och var just nu, men främst på Instagram. Där lägger jag inte ut det utan i brist på andra mer konstruktiva och kreativa mellandagsinlägg – varsågoda, det landar här istället. This is me.

 1. Gjorde tio mål i en match en gång, som vi vann med 20-0. Det var i sjumannaserien kring 1991 mot Färgelandas andralag. Hade aldrig hänt före, har aldrig hänt efter. Har på senare år toppat med ett hattrick 2008 när nuvarande laget hämtade upp 1-4 till 4-4.
 2. ”Försörjde” mig på mellanstadiet med att spela trumpet på gudstjänster och andra kyrkliga tillställningar. Upphörde efter högstadiet, förutom en begravningsspelning i början av seklet (något jag aldrig aldrig gör om).
 3. Använder hjälm när jag åker skidor och när jag cyklar. Har tyvärr på alldeles för nära håll sett vad som kan hända även om man faktiskt har hjälm.
 4. Varit mellan två jobb i två rundor. Osannolikt bra tajmat med VM (2006) ena svängen och EM (2012) andra sessionen.
 5. Researchar varje potentiellt inköp i absurdum. Allt. Från skor och jackor till NAS:ar och bil. Jag hade researchat galgar och A4-skrivarpapper om jag varit i behov.
 6. Dålig förlorare. Upphöjt till tolv.
 7. Skyr stadsbusskollektiv som pesten och kolera och facepalm:ar mig genom de resorna som blir nödvändigt onda.
 8. ”Äger” en av de mest omtalade och återberättade trådarna på WebForum. Men nej, jag är fortfarande inte tjej.
 9. Är 30+, självvalt barnlös och väldigt nöjd med den tillvaron.
 10. Jag har däremot tre systermonster som jag håller väldigt högt.
 11. Drömmer lite lätt om en takvåning. Snedtak hela vägen upp till takåsen.
 12. Infoholic. Kan googla allt och Wikipedia är ibland mitt andra hem. På gott och ont.
 13. Är egentligen ingen teknikmupp. Ogillar när folk vill ha hjälp ”med sin data som är trasig”, är direkt snål och jag köper bara prylar jag vet att jag kommer ha nytta av. Intresset är på ”läsa bloggar/nyhetssajter”-nivå.
 14. Jag lever mig in fullständigt i FIFA-spelen. Hoppar upp ur soffan och gör målgest vid mål, klagar på domaren vid korkade domslut och facepalm:ar när det går åt helvete.
 15. Lider, ännu obekräftat och utan ställd diagnos, av nomofobi.
 16. Tidsoptimist.
 17. Har gått från att ogilla att gå till att tycka att det är gott att gå. Promenader är ibland rena terapin!
 18. Kan ohämmat men också en aning generat fnittra som en skolflicka åt allehanda dåliga skämt, som prepubertala saker och taskiga ordvitsar.
 19. Allt som har med kartor, höga höjder och sköna vyer att göra är intressant.
 20. Jag försöker verkligen få ihop ekvationen att vara nattuggla och morgonälskare. För egentligen älskar jag tidiga mornar. En mugg kaffe, en lugn och skön stund… som dock oftast aldrig blir av på grund av sen natt med PS3:an, bloggen eller meningslöst slösurfande.

Dryden goes ego

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.