Mörk årstid inbjuder till långa exponeringstider. Det kanske märks då jag härjat både på Frösön och i 2stad det senaste. Jag tog en kortsession även ikväll, årets första, med stativ och fjärrutlösare. Egentligen tycker jag högst personligen att det var en rätt ospännande runda men dels lär man sig alltid något och dessutom är det inte alla dagar på året som det är nästan spegelblank is på sjön (där folk redan på förmiddagen fick för sig att åka långfärdsskridskor). Förresten behövde jag rasta både mig själv, mitt huvud och kameran och få andas lite frisk luft efter en bedrövlig start på FIFA14-året likväl som United-året. Torsk på torsk på torsk på tors på… torsk. På torsk.

Värdekasst.

Bilder då? Ett par stycken. En annan dag är jag mindre bekväm och då tar jag mig längre bort och experimenterar mer. Jag lovar.

Lugnvik Båthamnen & Ås

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här