Det där med kontraster igen

Ibland blir det där med årstidernas kontraster lite mer påtagligt när man slänger upp dem bredvid varandra. Jag gjorde det för några år sedan och i söndags var det dags igen, när ögonblicken landade vid mina fötter. Minst sagt. Från ett havsdoftande Danmark med Nordsjövågorna som slog in över fötterna till isen under fötterna och snön som knarrade för varje steg jag tog. 160 mils bilresa, 160 dagar senare.

Vad föredrar du?

Vinter- och sommarkontraster

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.