Hur man bedriver sin fritid

Folk brukar ibland säga att jag har för mycket fritid och ja, ibland kan det onekligen verka så. Jag kan ofta obehindrat döda några timmar framför PS3:an, skriva ett blogginlägg om dagen, sakta sjunka in i Wikipedias innehåll, läsa alla bloggarna jag följer, gräva ner mig i statistik eller kolla FIFA-fails på Youtube och få mig en fnisstimme när jag lutar mig tillbaka i soffan med iPhonen i handen. Då kan man tycka att jag har för mycket fritid. Själv tycker jag att jag har lagom med fritid. Det finns däremot andra som uppenbarligen har för mycket fritid. På riktigt för mycket fritid.

The fucking näthatare, företagsversionen.

Ni vet. De som spyr sin galla över allt från folk och fä till företag de inte använder och luften de andas. Jag ägnade några minuter åt att göra en kort research på företag/tjänster jag följer (och inte följer). Det var inte några större problem att hitta tjommarna. De finns, de frodas och – exakt – de har för mycket fritid. Här, ett litet ihopklippt axplock från några Facebooksidor. McDonalds, SVT Play, SJ och Telia får agera exempel.

Det här är alltså människor som inte bara bemödat sig med att sprida sitt trams i publika forum och i många fall skylta det hela med sitt namn med klickbara Facebook-profiler, de följer också i många fall sidorna i fråga. Jag kan inte riktigt förstå…

  • …att man följer ett företag man inte ens är kund hos utan snarare inte gillar alls.
  • …att man har tid att bemöda sig med att gå in för att tycka illa om något man kanske inte ens använder.
  • …att man kan lämna sitt avstamp helt utan korrekturläsning. Men det kanske också säger lite om vilket klientel det ofta är som spyr sin galla.

Klåpare. Minst sagt. Hade det varit Twitter hade jag krävt att de ska #avgå. Avregistrera sig från Facecbook (som de säkert också kräks över), kamma sig och skaffa sig ett jobb. Som de sedan kan kräkas över. Med diverse stavfel.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.