Lyxförpackad dubbelpremiär

Vi har börjat lyxa till lördagar emellanåt. Främst inleds dessa med ett skönt morgonpass på gymmet följt av mat på stan i någon variant. Idag körde vi konceptet igen och det är helt fantastiskt skönt att kunna livskvalité:a sig fram en lördags första vakna timmar. En dubbelpremiär blev det dessutom. Grit cardio hade jag inte testat på förut och jag är själv ett fan av (”en fan på” om man så vill) pass där man jobbar med kroppen som vikt. Det här är inget undantag och passet kommer nog få fler drydianska besök framöver.

Ett svettdrypande träningspass en lördagsmorgon. Det är lyx.

Dagens andra premiär blev det vi länge funderat på. Idag ploppade tummen ur och vi tog en skön lunch (eller brunch i mitt fall då hasandet ur sängen tog för lång tid så jag fick skippa frukosten) på Östersunds kanske mest inne:iga ställe, nämligen Jazzköket. På innergården mitt i stan kan man kliva in och njuta av en skön avslappnad miljö med bra mat, nybakat bröd och en mugg svart efteråt. Idag var vi bland de första som landade där inne, därför var det helt tomt på folk men det tog inte lång stund förrän vi hade sällskap av fler lunch- och ölsuktande besökare. Det ryktas ju om att det är ett riktigt skönt ställe på kvällarna med liveband och annat, och dessutom har de flera lokala bryggeriers ölskapelser på menyn vilket kan vara ett nog så bra skäl att göra ett återbesök.

Ett skönt lunchhak en lördagsmorgon efter ett svettdrypande träningspass. Det är lyx.

En träningsvärkande kropp redan samma dag. Det är också lyx.

Gympasset avklaratJazzköket i ÖstersundJazzköket i Östersund

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.