Stjärnklar lördagslyx

Vad gör man efter en helskön lördag bestående av ett träningspass, lunch på Jazzköket, softande hemma med levande ljus följt av ett par timmar på bion? Man skulle kunna sjunka ner på valfri pub med en god ale i glaset och summera lyxdagen allt eftersom träningsvärken gör sig påmind i ömma armar och ben.

Man skulle kunna.

Man kan också gå direkt hem och klä på sig varmt med dunjacka och termobrallor. Rulla iväg med bilen till ett förhållandevis mörklagt område utanför stan. Med kamera, stativ och fjärrutlösare. Och ägna drygt en timme efter midnatt åt att höja blicken mot en stjärnklar himmel där fallande stenar lyser upp skyn och där kameran jobbar med mina inställningar för långa exponeringstider. Vilket var precis vad som hände.

Lyxigt. På sitt eget speciella sätt.

Stjärnhimmel på Frösön

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.