Vissa saker vet man bara

Man vet att det varit en bra vecka när man tittar i tvättkorgen och det uteslutande ligger använda träningskläder där. Man vet att det varit en bra vecka när knäskyddet stinker hela vägen från väskan till trapphuset (nåväl, en lätt överdrift kanske). Man vet att det har varit en bra vecka när armarna knappt orkar med att lyfta så man kan skriva respektabelt på tangentbordet. Man vet att det har varit en bra vecka när man har en taskig gångstil och värkande muskler. Man vet att det varit en bra vecka när träningskalendern skvallrar om fem genomförda pass på sex dagar.

Man vet att det kommer att bli en bra vecka när träningskalendern är bokad med ytterligare fem pass från lördag till torsdag. Man vet att det kommer bli en bra kommande vecka när det i slutet av tvättidskvällen ligger en hög med nytvättade träningskläder på sängen redo att användas. Man vet att det kommer att bli en bra kommande vecka när den innebär en belöning på slutet.

För vissa saker vet man bara.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.