Inne, ute och en mugg svart

Som fjärde och sista person ut i hushållet ute i Skärgår’n så däckade så även jag just precis när halva arbetsveckan passerat. Som ett brev på posten, efter att de jag bor med redan avverkat sina febertoppar. Således soffläge i två dagar innan jag nu idag lyckades kravla mig upp och få något vettigt gjort.

Friskhetstecken nummer ett – en mugg svart inmundigas och dämpar det första suget på ett antal dagar. Tack, det går åt rätt håll. Utanför, alldeles precis utanför, sliter arbetarna med kåkens nya dränering. Totala kontraster, bara en glasruta mellan oss.

En mugg svart

Volvo EW1608

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.