Söderläge, snö och spräckt skida – v8 levererar

Det är ju nästan standard att dra söderut och åka skidor när vecka 8 skriker sitt namn. Med Cysterbarn men utan Cyster den här gången. Och som vanligt har jag inte vant mig vid tanken att åka söderut för att göra just det. Trots tolv år i stan. Man åker väl för böfvelen norrut för att åka skidor? Till typ Branäs, Sunne eller… tja, Åmål? Eller vänta nu, det var ju på 90-talet.

Nytt för i år var att det inte blev en, utan två resor. Söderut alltså. För skidor alltså. På samma vecka.

Nytt för i år var också att spräcka en av skidorna. När det hände vet jag inte riktigt men eventuellt när jag druttade in i staketet. Fånigt och onödigt men skit händer. Annars, toppvecka. Som brukligt. Jag gillar det.

Mycket.

Utförsåkningsdags

Biljard

Tänndalen

Vägren

Roadtrip

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.