Vintern strikes again

Precis när jag, med mitt nyvunna och en aningens förvånande vinterförakt, satt mig ner för att fortsätta blogga om varma och sköna Karibien 2014 så tittade jag ut en sväng. Där låg det nyfallen snö, solen sken från en emellanåt blå himmel och en kilometer bort öppnade Vinterparken sina portar. Det blev en promenad tur och retur för att se om det verkligen var på riktigt. Det var det. Och jag blev påmind om att vinterdagarna i den här delen av världen kan vara helt fantastiska. Det borde inte vara någon nyhet men det kändes som det idag.

Lite lite lite mer tycker jag nu om vintern än vad jag gjorde så sent som igår. Jag kanske rentav repar mig helt snart.

Frösön

Vinterparken

Frösön

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.