100 dagars mer eller mindre höjdare

Jag snubblade över fenomenet redan förra året men det var häromdagen, när jag såg att projektet Blogg 100 kommer att dra igång igen, som jag bestämde mig för att ge det ett seriöst försök.

Vad är då Blogg 100? Kort och gott – ett blogginlägg varje dag i etthundra dagar på rad. Januari började ju fint i år men så kom en semester och lite annat emellan (”oj vad synd!”) och så blev det varannan, vartredje-fjärde dag igen. En utmaning måste det ligga till grund för spektaklet och för mig personligen handlar det om att hitta något att faktiskt blogga om varje dag, men också att det vore kul att dra mer trafik hit.

Typ, logiskt.

Det i sig blir ju en sub-utmaning i att alltid ha ögon och öron öppna för potentiellt bloggmaterial och få till såpass bra innehåll som det är värt att ödsla tid, energi och bloggplats på. Å andra sidan, allt behöver inte vara snorblodigt allvar heller (framförallt inte med tanke på hur mycket det bloggtramsas runt om i landet). Va fan, det är ju dryden.se. Här är det ju allt mellan avgrundslågt och stratosfärhögt som gäller. Grejen med innehållet är att det ska vara äkta. Helt äkta.

Hur som haver. Jag tänker ge det ett seriöst försök. 1 mars, alltså idag, rullar det igång.

Har vi någon annan som är på? Om inte annat, följ Blogg 100 på Facebook och på Twitter. Eller här.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Inte kunde jag, när det här inlägget skrevs, ana att jag 236 dagar senare fortfarande bloggar varje dag. Snacka om att bli tagen av bloggens allvar. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.