Jag snubblade över fenomenet redan förra året men det var häromdagen, när jag såg att projektet Blogg 100 kommer att dra igång igen, som jag bestämde mig för att ge det ett seriöst försök.

Vad är då Blogg 100? Kort och gott – ett blogginlägg varje dag i etthundra dagar på rad. Januari började ju fint i år men så kom en semester och lite annat emellan (“oj vad synd!”) och så blev det varannan, vartredje-fjärde dag igen. En utmaning måste det ligga till grund för spektaklet och för mig personligen handlar det om att hitta något att faktiskt blogga om varje dag, men också att det vore kul att dra mer trafik hit.

Typ, logiskt.

Det i sig blir ju en sub-utmaning i att alltid ha ögon och öron öppna för potentiellt bloggmaterial och få till såpass bra innehåll som det är värt att ödsla tid, energi och bloggplats på. Å andra sidan, allt behöver inte vara snorblodigt allvar heller (framförallt inte med tanke på hur mycket det bloggtramsas runt om i landet). Va fan, det är ju dryden.se. Här är det ju allt mellan avgrundslågt och stratosfärhögt som gäller. Grejen med innehållet är att det ska vara äkta. Helt äkta.

Hur som haver. Jag tänker ge det ett seriöst försök. 1 mars, alltså idag, rullar det igång.

Har vi någon annan som är på? Om inte annat, följ Blogg 100 på Facebook och på Twitter. Eller här.

2 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här