Där uppe i skyn

Efter att ha genomfört inte bara ett och två tandemhopp utan till och med tre (!) så har det givetvis funnits ett sug efter att ha gått hela vägen och ta cert. Men jag har vacklat av olika skäl och jag anser väl mig egentligen inte ha tid med ett sådant hobbyprojekt så länge jag spelar fotboll. Dessutom kostar det ju en ganska fin slant också. Men med en fotbollskarriär på dekis så vet man aldrig. Fallskärm kanske? Eller golf, om man nu ska fråga vad sambon tycker.

Nåväl. I brist på annat så snubblar jag titt som tätt över galet sköna filmer på ämnet och senast i raden är den här. Handsvetten frodas. Och då sitter jag bara i soffan och tittar.

[vimeo 86019637]

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.