De fria tyglarna i all ensamhet

En helg i slutskedet av mars, när alla i huset (ja, faktiskt nästan hela huset) är (eller verkar) utflugna. Då får jag fria tyglar och nyttjar det på ett ganska… tja, faktiskt ett ganska stillsamt sätt (beroende på hur man ser det). Några muggar svart, Waynes world med volleyskottet mot Västra Skinkan, lite Bryan i öronen, ett par-fyra öl, lite MW3 in på småtimmarna, lite sömn, lite mer kaffe, besök av broderskeppet, ett par blodsockerfrämjande godsaker, några FIFA-timmar, en promenad runt i stan och ytterligare ett alldeles lagom antal FIFA-matcher med weltklassemål och vändningar av sällan skådat slag.

En helg i slutskedet av mars. I all sin enkelhet. Mitt eget sätt att ladda batterier och köra egentid. Det ska inte underskattas.

Waynes world

Bryan Adams

Lagunitas

Hembakat

Rådhuset, Östersund

FIFA 14 - vändningen

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.