Manchester-suget in i april

Det är mycket nu.

Typ. Kanske inte. Allt är relativt. Det är väl egentligen ett i-landsdilemma jag landat inför. I fredags lottades fortsättningen i Champions League och United får alltså Bayern i kvartsfinalen med match på Old Trafford den 1 april. Idag meddelade dessutom muss.se att United.no, den skandinaviska fanklubben, kränger biljetter till just hemmamötet. Det var väl själva fan, just när mitt resesug har börjat återhämta sig och jag de senaste veckorna spanat nya upptäckter för sommaren på allvar så landar det här i knät.

I-landsdilemma var det. Jag gnäller nog egentligen inte, även om det låter så. Jag älskar att resa.

Men. Det är när man börjar jaga sådana här resor, med kort varsel, som man upptäcker vilken skitstad Östersund dessvärre är i sammanhanget. På något sätt måste man ju ta sig till och från stan och då är det ju anslutningsflyg och annat trams man måste sy ihop. Ingen nyhet men fortfarande ganska irriterande när man egentligen bara hade kunnat sätta sig på första bästa plan och dra iväg. Ofta innebär också de billiga resorna långa väntetider och/eller sådana ankomst- och avgångstider till och från Arlanda att man på något sätt måste övernatta där. Det blir inte billigare då.

Återigen. I-landsdilemman.

En vanlig och normal vinter med mycket snö och fina vårvinterdagar hade suget efter manchester varit stort. I skidbacken. Nu är suget efter Manchester stort. Same same men väldigt olika.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.