Manchester United

Det var ytterst nära att jag kom till skott med Manchester-resan igår. Drygt 1800 spänn för flyg med SAS tur och retur från Östersund gjorde att jag gick ganska hårt på med forskningen om att lösa projektet. Det är ett riktigt bra flygpris (plus matchbiljett för knappt 800 och boende för ett par-tre hundra). Riktigt bra.

Men. Det slutade i ett mindre nederlag efter en stunds research. Att anlända 17:55 lokal tid och hinna sy ihop både transfer från EGCC till Old Trafford och hämta matchbiljett innan avspark 19:45 blir helt enkelt för tajt. Så. Det sket sig. Redan i planeringsstadiet. Trist på det sättet att det kan bli en matchdag att minnas (åt vilket håll återstår ju att se). United, Champions League, säsongens andra livematch med Bayern. Plus att bara kunna pysa iväg över dagen kvällen och se lite världsklass. Men. Dumt att gambla om man nu kastar upp dineros och bettar med en semesterdag. Det får bli soffläge istället. Hemmaplan. Min egen alltså. Fullt dugligt i brist på annat.

Jag tröstar mig med en dagstripp till Stockholm idag istället och lite SiteVision-utbildning. ESSA har jag ju exempelvis inte sett på två månader och Stockholm på ett halvår. Solna? Nästan ett år. SiteVision? Igår. Men som sagt. Även de små vardagsmönsterbrytande sakerna räknas och utbildning är alltid kul.

Frågan är bara vad jag ska göra med de dineros jag mentalt redan spenderade i förstudiestadiet av Manchester-resan. Det bästa alternativet är nog att peta in dem i budgeten för WW2-resan jag skissat på, vars hundratals pusselbitar jag slängt upp på bordet med målet om att sy ihop en femdagars hos grodlårsätarna. Det är ju 70-årsjubileum om några månader. Men jag berättar mer om det en annan gång.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här