En traktor. En punktering. En offsidefällazon med snö som ligger oplogad på större delen av ena planhalvan när matchen ska starta. Och så tog det arrangörerna på Jämtkraft Arena en fotbollsmatch med väl tilltagen stopptid (över en och en halv timme alltså) att få loss en ny plogtraktor. Allt medan det var strålande solsken. Och snöyra. Och stormbyar. Och så lite solsken igen. En helt vanlig lördag i mars alltså.

Själv tog jag plats på bänken. Det där knät fortsätter att hålla mig borta från annat än träningar och jag är inte helt sugen på att ta risken heller. Smärtan jag upplevde för snart ett år sedan är väldigt ovälkommen vad gäller återbesök. Men då går det alltid att trösta sig med en mugg svart och titta på när vi vinner med 5-0 efter några märkliga men snygga mål.

Jämtkraft Arena

Jämtkraft Arena

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här