På stadigt näbb

Vi såg en hel del pelikaner på Saint Thomas och i Hull Bay när vi var där i januari, men de var både mindre och så saknade de alla varsin GoPro-kamera. Det gör dock inte den här före detta skadade flaxaren, som omhändertagits efter att ha blivit skadad i en storm. Här lär den sig flyga igen och det hela förevigas på det mest eleganta sätt. Det som slår mig, förutom den vackra miljön, är hur fantastiskt stadigt den flyger. Där har jag lite att lära, så vida jag inte fuskar med stativ vill säga.

Se och njut!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.