Throwback Thursday: juli 1993

När: juli 1993
Vad: Bussemester till Lugano
Kuriosa: Den lönade sig att komma till hotellets matsal i Milans matchtröja. Extra glass till efterrätten. Det lönade sig ännu mer att komma dit i Inters matchtröja. I tell you.

En 13-årig slyngel (okej, ganska snäll slyngel) hade åkt buss från Sverige till Schweiz och dess egen riviera, med resterande familj som bihang (eller om det var tvärtom). Där blev jag kär. I Lugano. Staden som jag senare besökt några gånger och som fortfarande håller mina känslor brinnande.

Vacker som få andra platser jag varit på. Med Monte San Salvatore som stupar rakt ner i Luganosjön. Med strandpromenaden från Paradiso bort till Parco Civico. Med Monte Bré på motsatt stan. Med magiska vyer över sjön och kringliggande alper. Med atmosfär som pratar både skidåkning i massiva bergspass likväl som de senaste modetrenderna i Milano sju mil söderut.

Cyster var med. Vi fångades på bild. Inte helt jättegamla. Det är vi i och för sig fortfarande inte. Det är ju bara knappt 21 år sedan.

Cyster & Dryden i Lugano

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.